Αναζήτηση στο site


Επαφή

nevrospastos

E-mail: zoxadiakos@gmail.com

Ανησυχία κατόπιν εορτής.

2017-01-05 18:27

 

 Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες μέρες σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία για τη δράση της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα.

Πέρα από τα ΜΜΕ, γνωστές προσωπικότητες του μετώπου κοινής λογικής όπως η κυρία Ταχιάου, αποφάσισαν να σταματήσουν να γελάνε με το φαινόμενο Σώρρα γιατί άρχισε να γίνεται επικίνδυνο. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να επικαλούνται ακόμα και τον αντιρατσιστικό νόμο τον οποίον τόσο λυσσαλέα κατέκριναν.

Μοιραία λοιπόν σε όλους εμάς που δε γελάσαμε καθόλου με το φαινόμενο Σώρρα, έρχονται στο μυαλό οι κατόπιν εορτής ανησυχίες όλων αυτών των mainstream προσωπικοτήτων αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική συμμορία. Κατόπιν εορτής γιατί προφανώς γελούσαν με τους γραφικούς ούγκανους με τη δήθεν στρατιωτική εκπαίδευση τη στιγμή που το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις ενώ οι ίδιοι έψαχναν τη σοβαρή Χρυσή Αυγή.

Ε λοιπόν όχι κυρία Ταχιάου μου, δε γελάσαμε καθόλου με τη γραφικότητα του Σώρρα. Δε γελάσαμε καθόλου όταν τον ακούσαμε να αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ καθιζήματα τους ανθρώπους με αναπηρία. Δε γελάσαμε καθόλου όταν τον ακούσαμε να μας λέει πως έχει στη διάθεσή του 600 δις και πως είναι πρόθυμος να τα διαθέσει. Δε γελάσαμε καθόλου όταν μάθαμε πως υπήρξε απόφαση δικαστηρίου η οποία είχε συνταχθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο Σώρρας και η παρέα του να μπορούν να την ερμηνεύσουν κατά το δοκούν. Δε γελάσαμε καθόλου βλέποντας την ευκολία με την οποία κατάφερναν να προσεγγίσουν τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια έχοντας σαν στόχο την εκμετάλευση της όποιας καταχρεωμένης περιουσίας τους. Και το χειρότερο απ' όλα είναι που δε μπορούμε να γελάσουμε πια ούτε μαζί σας.

 

 

                                                                                                                       nevrospastos